Våra Bilar

Oavsett vilken modell du letar efter, en smart hybridbil, en käck citybil eller en praktisk SUV, så kommer du att hitta din Toyota.
Symbolförklaring
felhybrid-icon Finns som elhybrid
elhybrid-icon Elhybrid
lhybrid-icon Laddhybrid
Aygo X

Aygo X lovar dig en körkänsla som du kan förvänta dig av en crossover, i kombination med de exklusiva detaljerna och smidigheten av en kompakt stadsbil. En upphöjd förarposition och den maximerade vindrutan ger dig bättre sikt än någonsin och den avancerade, automatiska växellådan S-CVT gör stadskörningen responsiv, smidig och rolig.

Rek. frånpris:
187.900 kr
Se mer om bilen
Upptäck våra bilmodeller! Besök Toyotas showroom »
elhybrid-icon
Yaris

Nuvarande Yaris kommer snart ersättas av en uppdaterad modell och finns därför i begränsat antal. Reservation för slutförsäljning. Toyota Yaris Hybrid kombinerar progressiv hybridteknik med smidig design till den perfekta bilen för både stadskörning och längre äventyr. Goda köregenskaper och en pålitlig och snål drivlina gav Yaris utmärkelsen Car Of The Year 2021. Yaris är rymlig, snabb och bränslesnål. Upptäck denna revolutionerande och kompakta elhybrid som är fullpackad med teknologi.

Rek. frånpris:
254.900 kr
Se mer om bilen
elhybrid-icon
Yaris Cross

Som ledande inom elhybridteknik har vi säkerställt att vår nya SUV har vår senaste teknik. Med en avancerad 1,5-liters Hybrid Dynamic Force-motor, blandar Yaris Cross utmärkt bränsleeffektivitet och låga koldioxidutsläpp med en jämn, responsiv effekt. En vinnande kombination i stadskörning.

Kampanjpris:
276.900 kr
Rek. frånpris: 286.900 kr
Se mer om bilen
Upptäck våra bilmodeller! Besök Toyotas showroom »
elhybrid-icon
Corolla

Toyotas femte generation av självladdande hybridteknik ger dig förbättrad acceleration och kraft utan att öka CO2-nivåerna. En ny uppgraderad 2,0l-motor ger minskade utsläpp. Världens mest sålda bil är nu bättre än någonsin.

Kampanjpris:
314.900 kr
Rek. frånpris: 324.900 kr
Se mer om bilen
elhybrid-icon
Corolla Touring Sports

Corolla Touring Sports har en lika mångsidig interiör som exteriör. Utrustad med teknik i världsklass och med en stilfull design så är Corolla en ikon för den moderna tiden. Välj mellan två olika elhybridsmotorer i världsklass för samma modell; en 1,8 l eller en ännu kraftfullare på 2,0 l som tar din elhybrid till en helt ny nivå.

Kampanjpris:
324.900 kr
Rek. frånpris: 334.900 kr
Se mer om bilen
elhybrid-icon
Corolla Cross

Corolla Cross är en bränsleeffektiv SUV med femte generationens självladdande hybridteknik. Den har en kupé med komfort för alla passagerare, bekväm lasthöjd och ett rymligt bagageutrymme. Modellen kommer med fyrhjulsdrift (AWD-i) och det bästa säkerhetssystemet.

Rek. frånpris:
352.400 kr
Se mer om bilen
elhybrid-icon
Nya Toyota C-HR

Nya Toyota C-HR har en unik och innovativ design, med skarpa linjer och en dynamisk profil – en stil som är omöjlig att ignorera! Systemet växlar mellan el- och hybriddrift för att maximerar den elektriska räckvidden.

Rek. frånpris:
350.900 kr
Se mer om bilen
elhybrid-icon
Toyota C-HR

Lämna lagom bakom dig med Toyota C-HR. C-HR är utrustad med fjärde generationens hybridteknik och levererar all effektivitet som du kan förvänta dig av en elhybrid. I kombination med en kraft som sträcker sig långt över förväntan är körglädjen ett faktum.

Rek. frånpris:
324.900 kr
Se mer om bilen
Toyota bZ4X

En helt eldriven SUV som är rymlig med maximal komfort för alla passagerare. Silhuetten är modern och den har en stilren design. Med en pålitlig räckvidd och utmärkta vägegenskaper är bZ4X byggd för dig som älskar att köra.

Rek. frånpris:
549.900 kr
Se mer om bilen
elhybrid-icon
RAV4

RAV4 passar lika bra in i storstäder som på breda landsvägar. Den är fullt utrustad med ny teknik, AWD-i, noga genomtänkta lösningar och plats för både packning och hela familjen.

Rek. frånpris:
404.900 kr
Se mer om bilen
lhybrid-icon
RAV4 Laddhybrid

Du kan köra nya RAV4 Laddhybrid AWD-i upp till 75 km på ren el vid fulladdat batteri. Därefter övergår den till att bli en självladdande elhybrid som du kan fortsätta köra i genomsnitt 50% på el tills du laddar den nästa gång.

Kampanjpris:
524.900 kr
Rek. frånpris: 542.900 kr
Se mer om bilen
Land Cruiser 150

Toyota Land Cruiser 150 är för närvarande slutsåld. Nya Land Cruiser 150 har en ny, mer modern och ännu mer robust exteriör. Ingen annan SUV kan erbjuda den här unika kombinationen av väg- och terrängprestanda! Land Cruiser 150 är dessutom utrustad med Toyota Safety Sense så att du kan känna dig trygg i trafiken.  

Rek. frånpris:
725.900 kr
Se mer om bilen
Hilux

Design som sticker ut. En klassiker som är närmast ostoppbar med sin markfria gång och robusta hjulupphängning. Hilux är utrustad med fyrhjulsdrift, diffspärr, hög markfrigång och de allra senaste elektroniska hjälpmedlen för ökad framkomlighet.

Rek. frånpris:
375.900 kr
Se mer om bilen
Proace

Proace har väl tilltagna och flexibla utrymmen, bekväm kupé och högsta säkerhet. Oavsett vilken bransch du är i och om du ska frakta varor, material eller bara dina verktyg kommer du att hitta en variant som passar dig.

Rek. frånpris:
338.900 kr
Se mer om bilen
Proace Electric

Proace Electrics tysta och helt utsläppsfria drivlina ger dig en trivsam bilfärd och på många platser kan du även få gratis eller rabatterad parkering med elbil. Välj mellan två olika längder. Proace Electric är designad för att kunna uträtta vad du än behöver den till.

Rek. frånpris:
490.900 kr
Se mer om bilen
Proace City

Proace City är funktionell, flexibel och har utrustning och komfort som en personbil. Med klassledande lastlängd kan både den korta och långa varianten rymma upp till två lastpallar.

Rek. frånpris:
202.900 kr
Se mer om bilen
Proace City Electric

Proace City Electric kombinerar mångsidigheten hos en kompakt transportbil med effektiviteten hos en helt elektrisk och utsläppsfri drivlina. Välj mellan två olika längder och en eller två skjutdörrar.

Rek. frånpris:
432.900 kr
Se mer om bilen
Proace Verso

Proace Verso är rymlig, bekväm och välförsedd med praktiska och säkra lösningar för både jobb och fritid. Smarta funktioner och användarvänlig teknik samverkar för att transportera dig och dina passagerare smartare, bekvämare och säkrare.

Rek. frånpris:
406.900 kr
Se mer om bilen
Proace Verso Electric

Proace Verso Electric har en bekväm kupé som rymmer hela familjen och den senaste tekniken gör din resa till en smidig och säker upplevelse. Välj mellan två olika batteristorlekar för att passa ditt behov.

Rek. frånpris:
535.900 kr
Se mer om bilen
GR Yaris

GR Yaris är en renodlad prestandabil med rötterna i Rally-VM. Fyrhjulsdrift och en turboladdad trecylindrig motor på 261 hästkrafter. Den är kraftfull och smidig och ger dig körglädje varje dag – på alla typer av vägar och underlag.

Rek. frånpris:
433.900 kr
Se mer om bilen
GR Supra

En perfekt kombination av kraft, balans och körupplevelse. Inspirerad av över 50 års arv, kommer GR Supra med en perfekt kombination av kraft, balans och körupplevelse, som erbjuder riktiga entusiaster den ultimata körglädjen.

Rek. frånpris:
732.900 kr
Se mer om bilen
Mirai

Mirai sticker ut från mängden med sin eleganta och dynamiska siluett, och den iögonfallande designen blandas med innovativ teknik i framkant. Mirai är en vätgasdriven bil som själv producerar all el den behöver – med upp till 65 mil räckvidd.