Inbyteskampanj vid köp av elhybrid

Alltid automat. Alltid laddad. Aldrig några sladdar.

Vi väljer friskare luft – Vi väljer Toyota elhybrid
Nu har vi gjort det extra förmånligt för dig som vill byta din bil mot en ny elhybrid.
Med kampanjpriser och extra inbytesvärde på alla våra elhybrider kan du nu spara upp till 31.000 kronor!

Att köra elhybridbil är enkelheten själv, det är bara att hoppa in och köra i väg
Alla våra elhybridbilar är lika enkla att köra som vilken konventionell bil som helst. Men det hörs inget när du trycker på startknappen. Alla elhybrider har automatlåda och själva hybridsystemet sköter sig självt. Du behöver bara lägga i Drive-läget och trycka på gaspedalen för att glida i väg — lika tyst som utsläppsfritt.
Våra elhybrider tillhör de mest utsläppssnåla bilarna i sina respektive segment och till skillnad från dieselbilar ger de ifrån sig mycket låga halter av kväveoxider.

Toyota C-HR

Kampanjpris från:* 268.900 kr
Extra i inbyte för din bil:** 10.000 kr

Helt nya Toyota C-HR, med sin crossover-design och hybriddrift, är som gjord för dig med en aktiv livsstil. Sportig, bekväm, tyst och utsläppssnål

Toyota Auris & Auris Touring Sports

Kampanjpris från:* 202.900 kr
Extra i inbyte för din bil:** 8.000 kr

Auris är en bil du ser fram emot att köra – varje dag. Väljer du mångsidiga Auris Touring Sports behöver inte kompromissa med dina behov av praktisk funktion.

Toyota RAV4

Kampanjpris från:* 295.900 kr
Extra i inbyte för din bil:** 20.000 kr

Nya RAV4 Hybrid har en lika kraftfull som elegant framtoning och passar utmärkt i alla miljöer och sammanhang, inte minst i tjänsten.

Toyota Yaris

Kampanjpris från:* 169.900 kr
Extra i inbyte för din bil:** 8.000 kr

Klassens enda hybrid är laddad med prestanda och energi. Med ny komfort för en tystare och smidigare körkänsla. Upplev nya Toyota Yaris Hybrid.

Toyota Prius

Pris från: 285.900 kr
Extra i inbyte för din bil:** 15.000 kr

Med nya Prius — snabbare, effektivare och tystare än någonsin — fortsätter Toyota på den inslagna vägen genom att ännu en gång erbjuda en ny uppgraderad elhybridbil.

* Erbjudandet gäller t.o.m. 31 december 2017, och kan inte kombineras med övriga rabatter eller avtal. Kampanjpris är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Erbjudandet om extra inbyte gäller alla Toyotas elhybrider. För specifika villkor per modell se respektive kampanj. Med reservation för ev. tryckfel och prisförändringar.

** Erbjudandet om extra inbyte gäller för privat t.o.m. 31 december 2017. Erbjudandet gäller ej för Toyota Flex Privatleasing.